MAGNETFISKE

"YES, YOU CAN..."

Som sjuk i Wilsons vägrar jag att se mig ett offer, en sjuk person eller än minst besegrad av Wilsons. I min fullt utvecklade sjukdom, uppfann jag både Magnetfisket och är mer aktiv än många friska. Läs om mi passion Magnetfiske här och låt dig inspireras. Följ gärna med på en tur - och har du svårt att fatta ett beslut? Jag hjälper dig här nedan...

Magnetfiske är både spännande och mycket intressant. Under vattenytorna ligger en hel värld och historia. Och en jäkla massa skrot. Här kan du se vad jag har fiskat upp samt läsa om intressanta föremål.

(Jag kommer även live-streama när jag ute och magnetfiskar som du gärna får följa. Mer info om det kan du läsa på denna sida inom kort)

Original uppfiskad

Halvvägs.. 

Slutresultatet

Det är svårt att säga något om ålder på ditt block, de har sett ganska lika ut genom tiderna. Beroende på användning växlar de dock stort i utseende och har olika benämning. På Vasaskeppet (1628) hittade man omkring 500 block, där de flesta kan antas komma från fartyget. 

Vänliga hälsningar, 

Ingrid Ulfstedt

Intendent Samlingsenheten Sjöhistoriska museet/ Curator, Collections Unit, Maritime Museum


The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

VICTOR MILLER
COMPANY NAME

ROGERS SJÄLVHJÄLP...

HAR DU SVÅRT ATT FATTA ETT BESLUT? KLICKA PÅ KNAPPEN NEDAN, OCH FULLFÖLJ BESLUTET. TVEKA INTE.