fbpx

Wilsonföreningen Sverige är en ideell förening (organisationsnummer: 802474-9205) som är religiöst och politiskt obunden. Föreningen ska erbjuda ledarskap och resurser i syfte att öka kunskap och följa världsomspännande forskning för att personer med Wilsons sjukdom ska kunna uppnå en bättre hälsa och förståelse för sin sjukdom.

Medel för föreningens verksamhet skapas genom medlemsavgifter, frivilliga bidrag, ideella insatser samt eventuella intäkter från olika arrangemang m.m. Intäkterna används för att täcka kostnader i verksamheten.

Mannen som simmar mot strömmen, känner till styrkan i det.

Mr Woodrow Wilson

Inga svar